NULENERGIE

Nog maar 2 jaar dan gaat de salderingsregeling afgebouwd worden. Dat houdt in dat je minder terugkrijgt voor terug geleverde energie als dat je moet betalen voor geleverde energie. Kies dus nu al voor een combinatie met een batterij en ben hierop voorbereid. NULENERGIE helpt je daar graag mee en maakt een berekening voor jou om dit inzichtelijk te maken. Jouw energie blijft jouw energie.

Voor alle energie die vanaf het openbare netwerk je gebouw binnenkomt of er weer uit gaat betaal je transportkosten, energiebelasting en BTW. Deze kosten kun je straks niet meer tegen elkaar wegstrepen. Gebruik je een batterij dat slaat die de energie van de zonnepanelen die niet gebruikt wordt direct op om later te gebruiken. Dit gebeurt achter de meter. Hierdoor heb je geen last van transportkosten, energiebelasting en ODE (opslag duurzame energie) . Je bespaart direct op deze kosten.

Net zo belangrijk is dat je veel minder of soms zelfs geen afhankelijkheid hebt van het openbare net.

Doe je het nu dan bespaar je direct op de investering. Aangezien je kunt kiezen voor een hybride omvormer, dus eentje die je zowel voor de batterij als voor de zonnepanelen kunt gebruiken. Als je na 2 jaar alsnog kiest voor een batterij dan zullen er naar aller waarschijnlijkheid 2 omvormers moeten hangen.

Nu investeren is zo gek nog niet. Laat NULENERGIE je helpen.